Bálázás és mérlegelés

A Bálázás egy hatékony és környezetbarát megoldás, amelynek célja a hulladék mennyiségének csökkentése és újrahasznosításra való előkészítése. Papírhulladék, PET palackok, és fóliák bálázása során azok térfoglalása jelentősen csökken, ezzel minimalizálva a szállítási és tárolási költségeket. Ezen túlmenően, a bálázott hulladék könnyen szállítható és feldolgozható, ezáltal hozzájárulva a környezeti fenntarthatósághoz.

Azzal, hogy a hulladékot bálázzuk és felkészítjük az újrahasznosításra, csökkentjük a lerakókban való elhelyezés szükségességét és minimalizáljuk a környezeti terhelést is.

A rugalmasság és a pontosság kiemelt fontosságú számunkra. Az OMH által hitelesített 60 tonnás hídmérlegünkkel garantáltan megbízható és pontos mérlegelést biztosítunk minden ügyfelünknek. Így lehetővé téve számukra, hogy teljes bizalommal támaszkodjanak szolgáltatásainkra.

Ez különösen fontos a hulladékkezelés terén, mivel ügyfeleink pontosan tudják, mennyi hulladékot termelnek, és ennek megfelelően tervezhetik meg a további lépéseket.