Iratok megsemmisiítése

Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet az érzékeny iratok biztonságos és környezetbarát megsemmisítésére. Bízunk benne, hogy a következő pontok részletezése segíteni fogja megérteni, miért leszünk Ön számára is a legalkalmasabb partner.

Precíz darálás 2-20 mm-es Méretre

Az érkező megsemmisítendő iratokat gondosan és hatékonyan daráljuk. Az általunk alkalmazott darálási technológia lehetővé teszi az iratok pontos és hatékony megsemmisítését 2-20 mm-es méretre. Ez a kis méretű darálás biztosítja, hogy az érzékeny információk teljes mértékben megsemmisüljenek, és ne legyenek visszaállíthatóak

Újrahasznosítás a környezetünkért

A darálás során keletkező hulladékot nem hagyjuk veszni. Az iratmegsemmisítés során keletkező darált hulladékot újrahasznosítjuk, ezzel csökkentve a környezeti terhelést. Így az érzékeny iratok megsemmisítése nemcsak biztonságos, hanem környezetbarát is.

Korszerű, nagy teljesítményű darálók

Cégünk a korszerű és nagy teljesítményű daráló gépeket használ, amelyek teljes mértékben kielégítik a titkosítás minden igényét. Ez biztosítja, hogy az iratok megsemmisítése során az érzékeny információk védettek maradjanak, és ne kerülhessenek illetéktelen kezekbe.

Zárt rendszer és dokumentáció:

Az iratmegsemmisítés folyamata zárt rendszeren belül zajlik. Az iratokat a megsemmisítésig biztonságosan kezeljük, és semmilyen körülmények között nem hagyjuk azokat nyitottan vagy hozzáférhetően. Minden megsemmisített iratról részletes, fényképes iratmegsemmisítő jegyzőkönyvet készítünk, ezzel biztosítva a megsemmisítés hitelességét.

Személyes jelenlét

Lehetőséget biztosítunk ügyfeleink számára az iratmegsemmisítéskor történő személyes jelenlétre. Tehát ha Ön vagy cége úgy érzi, hogy a személyes felügyelet fontos az folyamat során, Mi előre egyeztetett időpontban lehetőséget nyújtunk erre.